Post by malmgrovilhanre on Feb 6, 2022 22:55:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kick the Buddy ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kick the Buddy IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب کریستال های بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Kick the Buddy 2022 version ▞▞▞
چرا من به این بازی سه ستاره دادم به این دلیل است که: همه چیز بسیار گران است، و ابزارهای رایگان بسیار خسته کننده هستند، می دانید که تیراندازی با اسلحه ها سخت است رفیق و لطفاً اگر اینترنت نداریم، همچنان می توانیم هزینه را بپردازیم. و آیا می توانید آن را آنلاین بسازید تا بتوانیم با افراد دیگر دوست را بکشیم. و آن را به ما چیزهای تصادفی برای کشتن رفیق. اما به غیر از این که بازی باحالی است☺☺☺
به معنای واقعی کلمه این بازی پر از تبلیغات است. سلاح های جالبی برای کشتن رفیق می خواهی؟ حدس بزن چی شده؟ شما نیاز به تماشای 20 آگهی دارید. اوه و حدس بزنید چی؟ همچنین برای دریافت چک نیاز به تماشای آگهی دارید و همچنین نمی توانید از آن بگذرید. و EVERYTIME U KILL BUDDY. بازیها خوب هستند.
به نظر سرگرم کننده است، به جز این واقعیت که یک تجربه بدون آگهی برای شما هزینه اشتراک هفتگی 10 دلاری دارد، چقدر مضحک است؟! ناگفته نماند که تقریباً همه چیز در بازی مستلزم تماشای چندین تبلیغات یا خرج کردن پول برای باز کردن قفل است. من مشکلی برای خرج کردن پول برای بازی ندارم، اما این درخواست خیلی زیاد است. همه چیز را - از جمله پخش بدون آگهی - را به قیمتی معادل 20 دلار یا کمتر بفروشید و من آن را با ضربان قلب می خریدم. حرص بازی ها را خراب می کند.
من یک دو ستاره می دهم زیرا بسیار ناراحت کننده است. چرا کسی می خواهد بازی کند که در آن شما مردم را شکنجه می کنید؟ و وقتی او روی چوب پوگو است و وقتی به او سوپ نخود می دهید واقعاً ترسناک است. و هر بار که وارد اینجا می شوید تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد، یک تبلیغ وجود دارد و شما یک آگهی دیگر و دیگری و دیگری دریافت می کنید. خیلی زیاده من از گیم پلی آن خوشم آمد اما در کل بسیار ترسناک و آزاردهنده است. من به عنوان یک شخص چیزهای ترسناکی دارم اما شکنجه کردن یک شخص بسیار ترسناک است. مواظب رفیق باش
اشغالترین گیمی هست که تا حالا دیدم تازه ردتون رو هم میزنن من فوری حذف کردم کلک ظاهرش رو نخورید یه ستاره هم مجبور شدم بدم نت خودتون رو بیخود دور نندازید این گیم هیچ چی نداره😤😤بی ناموس های کثافت اشغال.
خوبه ولی بازیه خارجی حرف بد هم در کار نباشه
سلام من مرینت تازه یاد گرفتم به این زبان بنویسم این بازی عالی بود 😏 هرکی بگه بده بره گمشه
، Might & Magic Elemental
King Of Defense: Merge TD Strategia amx
بازی تمام پاداشهای من را گرفته است که من سعی میکردم چیزهایی بخرم و تمام آن را گرفت، وقتی از شما میدزدد بازی خوبی نیست، خوب هر چیز دیگری
پشیزی ارزش ندارد ۱مگا با هم بود باز گرونه خیلی مزخرفه همش تبلیغ این بازی مزخرفه ساختن تبلیغ کنن خییییییییلاالاااااایییییییی بیخود ومزخرففففففف
به محض اینکه این بازی را گرفتم یک تبلیغ دیوانه کننده وجود داشت! بنابراین بعد از چند دقیقه من حدود 5 تبلیغ را تماشا کردم و آن را حذف نصب کردم وگرنه این یک بازی بسیار سرگرم کننده است اما بسیار خشن است، من آن را در سن 6 سالگی توصیه نمی کنم ممکن است در خانه مشکل ایجاد کند بنابراین در کل به آن 3 ستاره دادم. اما اگر هیچ تبلیغاتی وجود نداشت، من کاملاً به آن 5 ستاره می دادم، امیدوارم بعد از مدتی کمک کند این بازی به دلیل تبلیغات آزاردهنده شود.
Kick the Buddy Veiksmas ubvh
خیلی بازی مسخره ای هست فقط باید از این ور به اوجور ببری یدونه ستاره هم زیادشه
هیچکس نصب نکنه از یک مرحله بیشتر نداره بعدشم اصلاً نمیره
بازی خوبی است اما اگر رفیق را نگه داریم شروع می شود ناپدید می شود و وقتی دوباره وارد می شوم می گوید همیشه علامت بزنید.
Kick the Buddy: 4.06.
بازی آنلاین به صورت رایگان در ... - Yandex
عالی خشم گین بود
این بازی بد است 1. تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد. 2. شما همچنان پاپ آپ بدون تبلیغات دریافت می کنید.
Kick the Buddy Hərəkət ixof
خیلییییییی پیام بازرگانی داره
هک بازی kick the buddy: second kick برای آیپاد - Apple-Hack
این یک بازی سرگرم کننده است، اما تبلیغات زیادی وجود دارد. هر بار که رفیق را می کشی؟ آگهی دریافت جایزه را تماشا کنید. هر 5 دقیقه طلای مجانی می خواهید؟ تبلیغات بیشتر را تماشا کنید آیا می خواهید یک کالای رایگان دریافت کنید که بتوانید آن را برای طلا نیز بخرید؟ 10 تا تبلیغ ببین.. هر 1 دقیقه هم تبلیغات هست.. میدونم میخوای پول در بیاری ولی لطفا..
Kick the Buddy بازی سرگرم کننده، هیجان انگیز و محبوب "کتک کاری عروسک" در سبک اکشن از Playgendary برای اندروید است.
این یک بازی واقعا سرگرم کننده است اما اضافه های زیادی دارد و این من را عصبانی می کند 😡 😡 😡 و من می دانم که چیزی وجود دارد که می گوید می توانید هزینه کنید تا دیگر هیچ اضافه ای نداشته باشید، اما به نظر می رسد در این مرحله فقط ما را مجبور می کند بخرید و به نظر می رسد که ما را آزار می دهد تا زمانی که همه ما آن را بخریم و من فکر می کنم که حتی نباید افزوده هایی داشته باشد که در واقع می تواند سرگرم کننده باشد
سلام من می خواهم بگم که من الان این بازی را نصب می کنم وقتی که داخل بازی شدم هام بهم خورد الان می خواهم این بازی را پاک کنم🤮🤮🤮😠😠
عالی .دوست داشتنی اگه میخواید یکم از استرس روزانه کم بشه وهرچی دق ودلی داری خالی کنی بهترین گزینه همینه .
بازی مفرح. دوستش دارم. اما یک تبلیغ در هر 30 ثانیه کمی بیش از حد است. تبلیغات کمتر، و ستاره دیگری اضافه خواهم کرد.
خیلی باحاله ولی اونطوری که نشون میدادن مثل ابزاری که تو تبلیغش بود میکشیدیم اصلا نبود. ولی بازم باحال بود
این بازی دو مشکل بزرگ دارد. بزرگترین آن این است که من 40 دلار در اسلات جایزه بزرگ گذاشتم، و پس از بهروزرسانی آنها، همه موارد مربوط به آن را از دست دادم فقط به این دلیل که آن را در Google ذخیره نکردم. من الان می خواهم پولم را پس بگیرم، متشکرم! دومین مشکل بزرگ این است که حتی پس از پرداخت هیچ آگهی، باز هم باید تبلیغات را تماشا کنید تا طلا یا اقلام «رایگان» را دریافت کنید. توصیه میکنم فعلاً Kick the Buddy را بفرستید.
بازی خوبی ولی بیشتر وسایلاش باز نیست ومن نمیدونم چه جوری باید باز کنم لتفا یکی بگه به خواتر خوب بودن بازی من از ۵ تا ستاره بهش ۳ تا ستاره میدم و۲ تا ستاره ی دیگه بهش نمیدم 😃😄😊☺🙂 😟😝😡😠😡
سلام، من این بازی را در سال 2017 بازی کردم، الان بد است! تبلیغات آنقدر زیاد است که من حتی نمیتوانم بدون اینکه تبلیغ من را از انجام آن مسدود کند، رفیق را سرزنش کنم! وسط هر کاری که با او انجام می دهم، به معنای واقعی کلمه یک تبلیغ ظاهر می شود! حالا می توانم ببینم چرا در گذشته این بازی را حذف کردم! حتی بازی های زباله ای که شما تبلیغ می کنید اینقدر تبلیغات نمی دهند! حداقل کاری که می توانید انجام دهید این است که تعدادی تبلیغات را بیرون بیاورید. حداقل خوشحال باشید که به شما 2 ستاره دادم، زیرا تا زمانی که به نظرات همه گوش ندهید، این تمام چیزی است که می گیرید! 👎
این بازی خیلی خوبه میتونی رو عروسکه حسرت رو خالی کنی بچها واسه این که تبلیغ نیاد نت خودت رو خاموش کن
من به آن رتبه 5 ستاره می دهم حتی اگر پیشرفت من را بازنشانی کند. این یک مشکل بزرگ بود، اما فکر میکنم از سال 2018 یا شاید از سال 2019 تا به حال آن را بازی نکردهام. اما جالب بود.
من بازی را دوست دارم اما با تبلیغات زیاد نمی توانم از آن لذت ببرم، سعی می کنم قفل چیزی را باز کنم اما برای من کار نمی کند، لود می شود اما هرگز نمی توانم سلاح را دریافت کنم. من به این برنامه 3 ستاره می دهم.
به هیچ وجه دانلود نکنین،انقدر که تبلیغات داره،اگه بخوای یکساعت بازی کن خودت به خود نیم ساعت فقط واسه تبلیغاتش میره، من نصب کردم بخاطر تبلیغات حذفش کردم،
این بازی خوب است اما بدون وای فای نمی توانید چیزهایی بخرید و با وای فای هنوز به شما اجازه نمی دهد چیزهایی بخرید زیرا هر زمان که قصد خرید sumthin را دارید فقط یک دایره چرخان سفید را نشان می دهد.
Kick buddy arrives on Google Play Explode, destroy, fire, shoot, smash, freeze, toss, send the power of the Gods and don't even think about stopping.
من می بینم که رتبه های دیگر می گویند تبلیغات زیادی وجود دارد و من از تبلیغات متنفرم و فقط بازی را دوست ندارم.