Post by malmgrovilhanre on Feb 6, 2022 22:36:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Scary Stranger 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ padidinti brangakmenių įsilaužimą ▞▞▞
▞▞▞ Scary Stranger 3D 2022 version ▞▞▞
Scary Stranger 3D Mô phỏng pcgr
Kasia hai bolo Aš turiu eiti, nes tai buvo ne pirmas kartas, acha baath hai bolo, aš turiu kurį laiką išeiti, kad eičiau, nes tai buvo ne vienintelis kelias yra Esekso grafystė ir vienintelis kelias yra Esekso apygarda ir vienintelis kelias yra Esekso apygarda ir
Man patinka žaidimas, bet yra tik 12 lygių ir jūs jį baigiate labai greitai. 😑
Wrost žaidimas kada nors po 12 lygių, jis nebus daugiau, jis baigsis per pusvalandį, mes galime baigti 12 lygių, turėtų būti vis daugiau ir daugiau, bet yra tik 12, todėl nesisiųskite šio žaidimo, nesisiųskite
Labai labai gražus žaidimas🥰🥰🥰😍😍😍 Man tai labai patinka, net jei energijos vis mažėja.. Labai smagu... Man patinka, prašau padarykite daugiau skyrių🥺😍😍😍
Gerai, tai bent jau šis turi tam tikrą funkciją. Galite judėti visomis kryptimis, o tikslai veikia. Už tai gausite pyrago taškų. Bet kodėl jis TOKS KLAIŠAS? Suprantu, kad tai buvo padaryta naudojant „Unity“ ar ką nors kita, bet galite užsukti už kampo ir jis visiškai pamirš, kad jūs netgi egzistuojate. Vis dėlto tai yra juokinga, todėl netaisykite, nors aš vis tiek atmetu 2 žvaigždutes.
Reikia geresnės grafikos, siužeto ir bendrų užduočių.
Tačiau pradėdami nevartoti energetinių gėrimų ar žvaigždžių turi vieną problemą, todėl kai kuriuose skyriuose žvaigždžių ir energetinių gėrimų nėra.
Šis žaidimas yra baisus ir juokingas
Gera ir smagu, bet norėčiau, kad tai būtų panašesnė į sveiką kaimyną, nes originalus herojus kaimynas nesuderinamas su mano įrenginiu, todėl norėčiau kažko panašaus, tik norėčiau, kad baisiame kaimyne 3d būtų daugiau lygių
Kiek kartų atsisiunčiau, bet neatėjo, buvau visiškai įkrautas, bet tada jis taip pat neateina, todėl perskaitysiu tai 0 iš 0
Man tai patinka, bet yra problema, bandau atidaryti šį žaidimą, bet jis išmeta mane iš žaidimo, prašau kuo greičiau išspręsti šią problemą
Tai pats blogiausias žaidimas, kurio aš niekada nemačiau, nes jame yra tiek daug problemų lyginant su baisu mokytoju, man nepatinka jų abiejų palyginimas, nes lygiai tokie sunkūs, nėra jokių užuominų, net baisus mokytojas turi užuominų ir visada žaidimas sugenda, todėl prašau pataisyti ši problema ZK žaidimai, prašau🙏🙏kitaip man patinka žaidimas👌👌👍👍
Geras žaidimas, bet turėtų būti daugiau siaubo
žaidimas yra geras, bet žaidimas leidžia tik vieną nemokamą misiją, todėl padarykite visus lygius nemokamai. IR I RAGE EVERTIME!
Visai gerai, bet žaidime yra klaidų, skiriu 3 žvaigždutes, jei žaidimas pagerins mano nuomonę, ekrane skirsiu daug žvaigždučių, todėl būkite atitinkamai pasiruošę, matydami mano nuomonę
Aš nekenčiu šio žaidimo, nes tai labai įdomu, galiu laimėti jį užmerktomis akimis, pataisykite
Blogiausia programa kada nors!!!!!!! Jau ruošiausi baigti savo lygį, bet mano energija baigėsi. Bandžiau žiūrėti vaizdo įrašą, bet buvo nurodyta, kad vaizdo įrašas nepasiekiamas. Turėjau visą tinklą. Bet vis tiek mane sumušė. Po to pamačiau skelbimą. Tada bandžiau gauti pinigų / monetų žiūrėdamas vaizdo įrašą, bet nepavyko... Turėčiau patobulinti šį žaidimą
tai geriausias žaidimas, bet kartais bus rodoma nuo penkių iki dešimties sekundžių reklama ir kartais ji atsilaisvins penkioms sekundėms, aš esu priklausomas, o tu būsi! tai suteikia jums įvairių užduočių man 13 metų, tai nėra baisu, kad penkerių metų vaikas gali tai žaisti! tikiuosi, kad jums patiks!
Šis žaidimas yra toks juokingas ir linksmas žaidimas, aš myliu šį žaidimą, bet kai mano energija rimtai išnyks, aš labai piktas
Tai nuostabus žaidimas, bet baisus mokytojas yra labai geras žaidimas nei baisus kaimynas
Scary Stranger 3D シミュレーション kdf
Šį žaidimą žaidžiu pirmą kartą, tikiuosi, kad tai bus lengva😊 Myliu tave
Negaunu naujienų, nes gyvenu Karibų jūros regione! WTH! 😡
Scary Stranger 3D Simulācijas spēles piyn
Bottle Flip 3D Priložnostne aqds
Programuotojas: Garusoft Development Inc. Kategorija: Simuliaciniai; Rekomenduojama "Android" versija: 6.0 ... Scary Stranger 3D parsisiųsti APK nemokamai
Esu mačiusi, kaip tai žaidžia thinknoodles, bet jis buvo labai panašus į baisųjį mokytoją 3d. Su veikėjais ir visa kita. Prašau atsakykite ir pasakykite man kodėl. Noriu suvaidinti tą, kurį jis padarė. Ačiū
maniau, kad būtų buvę bent jau kaip labas, kaimyne, bet nieko panašaus. bet kokiu atveju tai puiki programa vaikams.
Nedarykite pono niūriu žaliuoju žmogumi, paverskite jį normaliu kaimynu, kaip 5.0.9 versija. Nekurkite 5.0.9 versijos. Aš tau sakiau, kad žmogus būtų normalus kaimynas (Mr GRUMPY PANS) Gerai😺?. O MIS T, FELIX IR LESTER. kas yra MIS T berniuko draugas MR. GRUMPY ar FRANCIS 😅?.o kaip dėl CRANKY (GRUMPY brolis)😅.tad padarykite A GREEN GRUMPY normaliu kaimynu ok Z&K? Prašau, tai prašymas, prašau, prašau 😘🥰🥰🥰🥰
Vaikams įdomus žaidimas, bet skelbimai ne pagal juos.
Scary Stranger 3D Simulation jzgq
Man patiko šis žaidimas ir labai įdomus. Tačiau nuotraukos atrodo kitaip, o žaidime ji skiriasi, prašau, išspręskite šią problemą. Kitas dalykas yra tai, kad energija baigiasi labai greitai, be to, reikia labai daug laiko ją papildyti. Btw aš valgau tai trys žvaigždės
Šis žaidimas yra labai nuostabus👏👍😊, bet šiame žaidime tik 12 lygių, pridėkite daugiau lygių
Tai įdomus žaidimas, bet pridėkite daugiau lygių
Šis žaidimas yra daug sudėtingesnis nei baisus mokytojas, bet aš skyriau tik dvi žvaigždutes, nes jos yra tik 12 lygių šiame žaidime, juokingiausia tai, kad aš užbaigiu šį žaidimą tik per vieną dieną 😂😂